William Shatner vindt de 'Star Trek'-rollen van Leonard Nimoy totaal onnodig

William Shatner vindt de 'Star Trek'-rollen van Leonard Nimoy totaal onnodig

Er was geen reden voor Spock in de nieuwe Star Trek-films.

Acteur William Shatner deelde zijn gedachten over de cameo's die Leonard Nimoy had in de rebootfilms in de Star Trek-franchise. De eerste daarvan kwam in 2009 uit in de bioscoop.

Daarin zagen we personages van de oorspronkelijke serie terugkeren, waaronder Captain Kirk, maar ook Spock. Alleen werden zij gespeeld door andere nieuwe acteurs in een gereboote tijdlijn die zich afgesplitst had van de oorspronkelijke: de Kelvin-tijdlijn.

Overbodige cameo's
Hoewel de nieuwe films heel nieuwe versies van de bekende personages volgden, vonden de makers toch een manier om Nimoy terug te brengen. Hij had een kleine maar significante rol in de film en had interactie met zo'n beetje alle belangrijke personages.

Fans waren dan ook blij om hem terug te zien keren. Maar zijn voormalig co-ster Shatner was zeker niet onder de indruk.

Hij vertelde: "Leonard Nimoy zat in een aantal van die films, maar het was echt totaal overbodig. Ze wilden Spock er gewoon in proppen en dat bewonderde ik niet."

Shatner zelf ontkent al jaren dat hij terug wil keren, maar ziet het tegelijk wel zitten om te doen als hij het verhaal goed genoeg vindt. En dan moet het een substantiële terugkeer zijn.

NieuwsFilm

meest populair