Dit wordt de volgende 'Fast & Furious' spin-off en nee, deze draait niet om Dwayne Johnsons Hobbs

Dit wordt de volgende 'Fast & Furious' spin-off en nee, deze draait niet om Dwayne Johnsons Hobbs

Cipher van Charlize Theron krijgt een film!

Acteur Vin Diesel werkt druk aan het einde van de Fast & Furious-films. Maar de tweedelige laatste film is zeker niet de allerlaatste in de franchise.

Universal Pictures leerde namelijk al dat spin-off films ook een succes kunnen zijn, bijvoorbeeld met Hobbs & Shaw. Nu blijkt dat er gekeken wordt naar nog een nieuwe spin-off, ditmaal rond het personage Cipher van actrice Charlize Theron.

Cipher-film
In de negende film, die recent uit is gebracht, speelt Theron weer de rol van Cipher. Zij is een hacker en heeft het voorzien op Dominic Toretto en zijn familie. En dat doet ze met behulp van diens broer Jakob.

Nu ziet het ernaar uit dat er in de toekomst zomaar nog een film kan uitkomen die volledig draait om het personage van Theron. Universal heeft een 'writers room' aangesteld voor de franchise, waarin een hele rits schrijvers zit en werkt aan mogelijke films.

Eentje waar nu dus naar gekeken wordt draait om Cipher. Dat onthulde Variety naar aanleiding van een interview met de actrice, die bevestigde dat er gewerkt wordt aan het project. Nu maar zien of dit er ook echt gaat komen.

NieuwsFilm

meest populair