Selena Gomez in badpak dat haar lichaam flink prijs geeft

Selena Gomez in badpak dat haar lichaam flink prijs geeft

De Amerikaanse actrice laat haar boezem zien.

Actrice en zangeres Selena Gomez horen we binnenkort weer als Mavis in het vierde deel van Hotel Transylvania. De in Texas geboren celeb doet dat voor de laatste keer. Hotel Transylvania: Transformania is namelijk de laatste film in de reeks.

Maar we krijgen Selena, die je de afgelopen jaren zag in films als A Rainy Day in New York uit 2019 en The Dead Don't Die ook uit 2019, later dit jaar ook te zien in de serie Only Murders in the Building en ze heeft een rol in de film In the Shadow of the Mountain van regisseur Elgin James.

In strak onthullend badpak
De doorgaans redelijk chic geklede Selena zien we nu op Instagram in een badpak die haar lichaam flink accentueert. "Zo dankbaar dat ik de kans krijg om de inspanningen van mijn vrienden te laten zien. Mijn samenwerking met @lamariette is vandaag uit!" aldus de zangeres.

"Wat ik zo leuk vind aan dit merk, is dat het vrouwen viert die onvoorwaardelijk van hun lichaam houden en zichzelf de genade geven die ze verdienen. Ik hoop dat je er net zoveel van houdt als ik," aldus Selena over het badpak.


De foto van de 28 jarige Selena Gomez in het badpak zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair