Wat nou als 'Loki' stiekem de 'X-Men' al naar het Marvel-universum gebracht heeft

Wat nou als 'Loki' stiekem de 'X-Men' al naar het Marvel-universum gebracht heeft

Dit klinkt als een behoorlijk interessante stiekeme twist.

De X-Men komen hoe dan ook naar het Marvel-universum. Hoe precies is nog niet duidelijk. Maar wat nou als Loki's Sylvia Laufeydottir verantwoordelijk is voor hun komst?

Sinds de overname van Fox door Disney weten fans dat de X-Men naar het Marvel-universum komen. Marvel-baas Kevin Feige bevestigde dan ook dat dit het geval zal zijn, maar wilde nog niet vertellen op welke manier.

Niet gemakkelijk
Vreemd is dat niet, want het is behoorlijk complex om de X-Men naar het Marvel-universum te brengen. De mutanten kunnen immers niet zomaar ineens niet het niets verschijnen. Marvel kan ook niet gewoon roepen dat ze er al die tijd al waren.

De mutanten naar het Marvel-universum brengen is dus niet zo heel eenvoudig. Maar Marvel-serie Loki lijkt mogelijk de sleutel in handen te hebben om dit toch te regelen. Want wat nou als het bombardement van Sylvie op de Sacred Timeline dit in gang heeft gezet?

Alles bombarderen
Loki bombardeert zo'n beetje de hele tijdlijn met behulp van de temporal grenades. Zo bombardeerde ze het Rome van de 14de eeuw, maar ook bijvoorbeeld Dartford in Engeland in 2006. De schade van dit bombardement is nog niet in beeld gebracht, maar duidelijk is dat heel wat Nexus-evenementen plaats hebben gevonden.

Wat nou als die schade leidt tot een nieuwe tijdlijn? We weten dat dit soort gebeurtenissen leiden tot een nieuwe tijdlijn, die meestal door de Time Variance Authority afgesloten worden van de Sacred Timeline. Wellicht zou die tijdlijn geleid kunnen hebben tot een variatie waarbij het X-gen van de mensheid geactiveerd is, waardoor mensen ineens in sommige gevallen ook mutanten zijn geworden?

NieuwsFilm

meest populair