Die onwaarschijnlijke DC/Marvel-crossover klinkt nu een stuk minder onwaarschijnlijk

Die onwaarschijnlijke DC/Marvel-crossover klinkt nu een stuk minder onwaarschijnlijk

Misschien is het toch uiteindelijk mogelijk?

Als er een regisseur is die erin slaagt om een crossover tussen Marvel Comics en DC Comics is het James Gunn wel. Tegelijk zou er door een boel hoepels gesprongen moeten om dit te regelen, juridisch, financieel en meer.

Recent gaf Gunn echter opmerkelijk genoeg al aan dat hij gesprekken had gevoerd met mensen binnen Warner Bros. en Disney over een mogelijke crossover. Tekenen van leven van zo'n project zijn er niet. Maar niet iedereen sluit 't uit.

Een crossover
Producent Charles Roven, die heel wat DC-projecten onder zijn gordel heeft en ook samen met Gunn werkte hij eerder al samen, sluit het niet uit.

"James heeft mij er nooit over benaderd," gaf Roven toe. "Maar het is terug te leiden tot een opmerking die ik eerder maakte, namelijk: waarom zouden we ooit nooit willen zeggen? Wat voor waarde heeft 'nooit' nou echt?"

Eerder meldde Gunn op Twitter dat hij een 'casual' gesprek gevoerd had met de "machten" binnen "zowel Marvel & DC". Hij zou het geweldig vinden, maar "ik denk niet dat het waarschijnlijk is, maar denk ook niet dat het onmogelijk is. Dat gezegd hebbende: dat er continu crossovers en mashups zijn, vind ik minder betoverend dan een goed en sterk verhaal."

NieuwsFilm

meest populair