Tweede deel voor actiefilm 'Cold Pursuit' met Liam Neeson

Tweede deel voor actiefilm 'Cold Pursuit' met Liam Neeson

Neeson mag z'n sneeuwschuiver weer afstoffen.

Twee jaar geleden kwam Cold Pursuit uit, een vrij luchtige actiefilm met Liam Neeson in de hoofdrol. Nu blijkt dat de studio achter dit project van plan is om een tweede deel te maken, wederom met Neeson in de cast.

Tijdens een presentatie in Cannes heeft de Franse productie- en distributiemaatschappij Studiocanal enkele projecten aangekondigd die op dit moment in ontwikkeling zijn. Een daarvan is dus een vervolg op Cold Pursuit.

Het eerste deel
In Cold Pursuit speelt Neeson Nels Coxman, de bestuurder van een sneeuwschuiver in een dorpje in Colorado. Zijn rustige leventje wordt op z'n kop wordt gezet wanneer z'n zoon door een lokale drugsbende wordt vermoord.

Met alleen het gereedschap van een klusjesman en zijn sneeuwschuiver neemt Nels het recht in eigen handen, waarmee hij per ongeluk een bende-oorlog ontketent die het hele dorp dreigt over te nemen, tenzij hij die oorlog beëindigt.

Naast Neeson keren ook schrijver Frank Baldwin, regisseur Hans Petter Moland en producent Michael Shamberg terug voor de sequel. Het is op dit moment nog niet bekend welke kant het verhaal van de nieuwe film op zal gaan.

NieuwsFilm

meest populair