Megan Fox vindt zichzelf niet heel sterk in 'Jonah Hex'

Megan Fox vindt zichzelf niet heel sterk in 'Jonah Hex'

De actrice vindt haar werk niet heel sterk.

Actrice Megan Fox speelt de rol van Lilah Black in Jonah Hex uit 2010. De actrice reflecteert voor het eerst op wat ze nou eigenlijk van haar eigen werk vindt in die film, nadat ze de DC-film voor het eerst bekeek.

Fox is de afgelopen weken behoorlijk openhartig geweest. Zo vertelde ze graag een rol te krijgen in een Marvel of een DC-film, en liet ze tegelijk weten niet per se te willen tekenen voor een Star Wars-film.

Helemaal niet slecht
De actrice sprak met The Washington Post over haar carrière. Zo blikte ze uiteindelijk ook terug op haar werk in Jonah Hex uit 2010. Ze bleek die film zeer recent pas voor het eerst gezien te hebben.

Fox vertelde tegenover de Post dat ze het een "degelijke" film vindt. "Hoewel ik geen Oscar-nominatie verdiend had voor de film, vind ik mijzelf echt zeker niet slecht daarin."

Een prima observatie, maar pijnlijk is wel dat de film een enorme flop was. Met een budget van 47 miljoen dollar, bracht Jonah Hex slechts 11 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. Daarmee eindigde het verhaal van de hoofdpersoon niet helemaal; Jonah Hex was namelijk te zien in een aantal afleveringen van DC-serie Legends of Tomorrow.

NieuwsFilm

meest populair