De recensies van 'Fear Street Part Two: 1978': is het de moeite waard?

Is de tweede film de moeite van het kijken waard?

Jim Pedd 9 juli 2021 04:00 in Featured
Netflix komt vandaag met Fear Street Part Two: 1978. In de film duiken we dieper in het verleden van het stadje Shadyside en zijn duistere geschiedenis. Maar is dit tweede deel net zo de moeite waard als het eerste?

Daarvoor kijken we net als vorige week ook nu weer naar de recensies. We zetten er een hele rits voor je achter elkaar. De film speelt zich - de titel zegt het al - af in 1978. We zien Camp Nightwing, dat verdeeld wordt door de vakantiegangers uit het rijke stadje Sunnyvale en die uit het arme Shadyside. Als gruwelen uit de gedeelde geschiedenis van de stadjes tot leven komen, moeten de vakantiegangers samenwerken en een vreselijk mysterie oplossen voordat het te laat is.

De recensies
We zetten in dit artikel een aantal recensies voor je op een rij:

Bloody Disgusting: "Leigh Janiak zet haar reeks voort met nog een solide R-Rated slasher, die brute moordpartijen en heerlijke personages toont, wiens dood je ook echt raakt."

IGN: "Na zo'n goed eerste deel, voelt Part 2 een beetje minder sterk, maar je gaat je nog altijd enorm vermaken."

The Guardian: "Wederom rust zoveel van wat dit laat werken op de schouders van een buitengewoon getalenteerde groep jonge acteurs die de sulligheid van de heksenvloek nemen en met overtuiging verkopen."

Variety: "Hoewel hij nooit het niveau bereikt van zijn inspiratiebronnen, geeft de film je een gevoel van gewicht, omdat je weet dat alles al eens is gebeurd en ongetwijfeld weer gaat gebeuren."

The Hollywood Reporter: "Part 2 is een opwindend avontuur dat zijn dynamische cast van personages in de spotlight zet en geniet van heel veel bloederige moorden."

NieuwsFilm