Netflix onthult zijn nieuwste zombiefilm: 'Kingdom: Ashin of the North'

Netflix onthult zijn nieuwste zombiefilm: 'Kingdom: Ashin of the North'

Check hier de eerste volledige trailer voor Kingdom: Ashin of the North.

Netflix heeft dan eindelijk de eerste volledige trailer voor Kingdom-prequel Ashin of the North vrijgegeven. De film is vanaf 23 juli te streamen.

In de trailer zien we meer van de kindertijd van hoofdpersoon Ashin. Zij ontdekt de heilige Resurrection Plant in een sectie van een jungle waar al meer dan een eeuw geen mens meer mocht komen. De trailer laat zien dat we heel wat leren in de film over de motivatie van Ashin, die achter het zombievirus blijkt te zitten.

De zombies
De trailer laat het traumatische incident zien waardoor Ashin op haar pad van wraak gestuurd wordt. Ze heeft de missie om "alle levende wezens" te doden in haar land en in Korea.

Hieronder zie je de trailer, waarin je haar ziet reizen vanuit de noordelijke regio van het middeleeuwse Korea, waarbij ze ook loopt door besneeuwde regio's en een woestijn:



De 92-minuten durende film dient als prequel op de eerste twee seizoenen van de serie Kingdom. Kijkers ontdekken zo welke rol Ashin speelde in de zombie-epidemie en de oorsprong van de Resurrection Plant.

Het personage ontmoetten we in de serie pas in de laatste momenten. Haar verschijning wijst op belangrijke ontwikkelingen voor een derde seizoen van de serie, waar we nog altijd niets officieels over gehoord hebben.

NieuwsFilm

meest populair