Netflix onthult datum voor 'Red Notice': nog lang wachten!

Netflix onthult datum voor 'Red Notice': nog lang wachten!

De grootste Netflix-film tot op heden verschijnt eind dit jaar.

Normaal gesproken onthult Netflix pas ongeveer een maand van te voren een datum voor een nieuwe film of serie. Voor Red Notice maakt de streamingservice een uitzondering. De big budget-actiethriller met flink grote namen verschijnt namelijk pas in november.

Via Dwayne Johnson wordt duidelijk dat Red Notice, waarvan de rechten door Netflix werden overgenomen van Universal en Legendary, op 12 november online komt te staan. The Rock is te zien naast grote namen als Ryan Reynolds en Gal Gadot.

Nieuwe foto van de sterren
Naar verluidt heeft Netflix de film een productiebudget van $200 miljoen gegund. Een groot deel van de kosten zouden gaan naar de drie hoofdrolspelers. Johnson en Gadot zouden $20 miljoen overgemaakt hebben gekregen en waarschijnlijk geldt dat ook voor Reynolds.

Hieronder zie je ook gelijk een nieuwe foto van de drie Hollywood-supersterren. FBI's topprofiler. 's Werelds meest gezochte kunstdief. En de grootste oplichter die de wereld nog nooit heeft gezien... schrijft Johnson bij de foto.


Vanaf 12 november op Netflix
De synopsis: [i]Een door Interpol uitgegeven Red Notice is een wereldwijde waarschuwing om de meest gezochte mensen ter wereld te pakken te krijgen. Maar wanneer een riskante overval de topprofiler van de FBI (Johnson) en twee rivaliserende criminelen (Gadot, Reynolds) samenbrengt, is het niet te voorspellen wat er zal gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair