Tom Hardy ook de scenarioschrijver van 'Venom'-vervolg

Tom Hardy ook de scenarioschrijver van 'Venom'-vervolg

De acteur stak er zoveel tijd en moeite in dat hij een scenariovermelding krijgt!

Tom Hardy, o.a. bekend van The Revenant en Mad Max: Fury Road, wordt vaak genoemd als dé perfecte opvolger van Daniel Craig als James Bond. Misschien dat we Hardy dus een dag wel zullen zien als de wereldberoemde geheim-agent. Al eerder speelde hij een héél andere rol, namelijk die van de Spider-Man-villain Venom.

Hardy wist met het eerste deel hoge ogen te gooien, dus niet zo heel gek dat veel filmfans met smart uitkijken naar het vervolg. Ook de acteur zelf heeft er veel tijd en energie ingestoken. Zo veel dat hij zelfs een scenariovermelding krijgt!

Script
Tom Hardy niet meer enkel en alleen het gezicht van de Venom-franchise. Zo heeft hij ook flink meegeholpen aan het sequel dat Venom: Let There be Carnage heet. Dit is de eerste keer dat Hardy in zijn carrière als scenarioschrijver genoemd zal worden .

Volgens een andere scenarioschrijver, Kelly Marcel, is dit niet meer dan verdiend. Zij zegt dat Hardy maandenlang samen met haar 'brainstormde' en dat ze gigantisch veel hebben gesproken om de plot van de sequel uit te werken.

Reactie
Zo zegt Marcel: ''Een credit krijgen mag dan wel nieuw voor hem zijn, hij is elke keer weer gigantisch betrokken bij elk project. Hij is 100% toegewijd aan alles wat hij doet en hij is helemaal weg van Venom. Hij houdt echt van het personage en dat zullen jullie ook weer zien!''

NieuwsFilm

meest populair