'Transformers: Rise of the Beasts' onthult zijn eerste beelden vanaf de set

'Transformers: Rise of the Beasts' onthult zijn eerste beelden vanaf de set

Transformers: Rise of the Beasts komt eraan!

De opnames van Transformers: Rise of the Beasts zijn in volle gang. Nu al lijkt het erop dat dit zo'n beetje de belangrijkste film in de franchise wordt.

Het publiek liet de laatste drie films namelijk in toenemende mate links liggen. Met dit unieke project van regisseur Steven Caple Jr. moet het tij gekeerd worden. En nu de opnames begonnen zijn, kunnen we verwachten dat er heel wat setfoto's lekken. Zo dus ook vandaag.[/b]

Eerste foto's vanaf de set
De opnames vinden op dit moment plaats in Montreal. De verwachting is dat die zich de komende tijd verplaatsen naar onder meer New York City en Los Angeles, maar ook naar Peru en dan specifiek het bekende Machu Picchu in Peru van de Inca's. Dat zal waarschijnlijk een cruciale rol spelen in het uitleggen waarom de Transformers telkens weer naar de Aarde komen.

Dat is iets waarvan producent Lorenzo di Bonaventura al bevestigde dat het een grote rol krijgt in deze film. Hoe dan ook, hebben we vandaag een hele rits foto's vanaf de filmset.

Die laten een stel Porsches zien, die in de film veranderen in Mirage. Hieronder kan je de sfeervolle beelden vanaf de set zien:

Tweets verwijderd

NieuwsFilm

meest populair