Harry Styles beleeft zwoele vakantie met zijn nieuwe vriendin

Harry Styles beleeft zwoele vakantie met zijn nieuwe vriendin

Romantiek en luxe.

Voormalig One Direction-zanger Harry Styles heeft nu al enige tijd een relatie met actrice en regisseuse Olivia Wilde. Nieuwe vakantiefoto's bewijzen dat de twee echt smoorverliefd zijn op elkaar.

Harry Styles (27) en Olivia Wilde (37) hebben deze maand heerlijk vakantie met elkaar gevierd in Italië. Daar brachten de twee onder meer samen tijd door op een luxueuze jacht voor het eiland Giglio.

Van dit avontuur zijn nu een aantal op het internet verschenen. Deze foto's tonen onder meer hoe Styles en Wilde een duik in de zee nemen en het erg gezellig hebben met elkaar bij een rotspartij.

Styles droeg voor deze gelegenheid een korte zwarte zwembroek en Wilde een blauwe bikini.

De foto's kun je eventueel hier bekijken.

Serieuze liefde
De vonk tussen Styles en Wilde sloeg vorig jaar over op de set van Don't Worry, Darling, een film van Wilde waarin Styles de hoofdrol speelt. In januari werden de twee voor het eerst samen buiten de filmset gespot.

"Het is duidelijk dat dit geen terugval of kortstondig iets was", vertelde een ingewijde eerder aan die Amerikaanse gossipsite Entertainment Tonight. "Ze geven ontzettend veel om elkaar en hebben een sterke band".

NieuwsFilm

meest populair