Olsen-zus loopt met enorm kapmes buiten

Olsen-zus loopt met enorm kapmes buiten

Een basisuitrusting voor iedere wandeltocht door de natuur, blijkbaar.

Ashley Olsen wordt, sinds zij zich terugtrok uit de filmindustrie voor een carrière in de mode, niet vaak meer in het wild gespot. Toch verscheen vrijdag een foto van de Olsen-twin op Instagram die letterlijk is genomen in 'het wild'.

Op die foto, die haar vriend Louis Eisner via zijn Instagram Story deelde, draagt de voormalig Full House-actrice een zwart petje, een stevige zonnebril en simpele, maar stijlvolle kleding.

Ook heeft ze stevige wandelschoenen aan. En dat was wel nodig ook, gezien de locatie. Olsen en Eisner maakten namelijk een wandeling door de natuur.

Dat verklaart ook waarom Olsen zo'n enorm opvallend kapmes in haar handen heeft. De fashion-onderneemster zal deze waarschijnlijk gebruiken om alle in de weg zittende takken weg te hakken.

Olsen werd voor het eerst samen met Eisner gespot in oktober 2017. Inmiddels zouden ze ook verloofd zijn. De Olsen in dit artikel is natuurlijk de tweelingzus van Mary-Kate en de oudere zus van Elizabeth Olsen, die we natuurlijk allemaal kennen als de Scarlet Witch uit het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair