'Loki' officieel eerste Marvel-serie die een tweede seizoen krijgt

'Loki' officieel eerste Marvel-serie die een tweede seizoen krijgt

Geruchten hierover gingen al langer rond.

De Marvel-serie Loki met Tom Hiddleston krijgt, zoals stiekem verwacht, een tweede seizoen. Dat werd vandaag duidelijk in de laatste aflevering van seizoen een.

Bekijk de afbeelding
Het avontuur van Marvels populairste anti-held Loki is nog niet afgelopen. Vandaag werd, zoals al langer rondging in het geruchtencircuit, een vervolgseizoen aangekondigd voor de serie die exclusief op Disney+ te streamen is.

Na de aftiteling volgde een bonusscène waarin een stempel met een boodschap op een dossier van de Time Variance Authority, de organisatie die de heilige tijdlijn beschermt, wordt gedrukt. Die boodschap luidt dat Loki terug zal keren voor een tweede seizoen.

Loki is de eerste serie van Marvel die een tweede seizoen krijgt. WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier lijken deze vooralsnog niet te krijgen.

Verdere informatie over het tweede seizoen heeft Marvel nog niet bekend gemaakt. Onduidelijk is nog bijvoorbeeld of Michael Waldron en Kate Herron, respectievelijk de hoofdschrijver en regisseuse van de serie, weer aan het roer zullen staan.

NieuwsFilm

meest populair