Eindelijk wat echte details over 'Fantastic Beasts 3'

Eindelijk wat echte details over 'Fantastic Beasts 3'

De film speelt zich vooral af in Duitsland?

Tot nu toe heeft de Fantastic Beasts-franchise een wereldwijdere smaak gehad dan de Harry Potter-franchise. Die was vooral beperkt tot Hogwarts en de omgeving. De prequels zijn in die zin dus behoorlijk interessant, door het narratief te situeren in een ander land of een andere stad dan de Potter-films.

Nu horen we een interessant gerucht over de mogelijke locatie van de derde film. Nadat de eerste film naar New York City reisde, bezocht de tweede ook die stad, Londen en Parijs. De superschurk Grindelwald wist te ontsnappen aan het einde van die film en zette zijn plannen om de toverwereld te veroveren in gang.

Nieuwe setting
We weten nog altijd niet al te veel over het verhaal van de derde film in de franchise. Het gerucht gaat dat de film nu direct verbonden is aan de Tweede Wereldoorlog.

In het verleden hoorden we al dat een groot deel van het verhaal zich in Rio de Janeiro van de jaren dertig af zou moeten spelen. Vandaag horen we dat de nieuwe film zich ook voor een groot deel af zal spelen in Duitsland.

Gek is dat ergens niet. Grindelwald is namelijk iemand die direct verbonden is aan de Tweede Wereldoorlog. Dat belooft dus wat voor deze nieuwe film!

NieuwsFilm

meest populair