'Transformers: Rise of the Beasts'-beelden tonen Optimus Prime en Bumblebee

'Transformers: Rise of the Beasts'-beelden tonen Optimus Prime en Bumblebee

Deze klassiekers keren dus in elk geval terug voor meer Transformers.

De voertuigen van Optimus Prime en Bumblebee zijn voor het eerst gezien op de set van Transformers: Rise of the Beasts. De toekomst van de franchise ligt in deze film, dus de druk is groot, maar de elementen lijken aanwezig om er een succes van te maken.

Paramount Pictures nam sinds in 2018 de laatste Transformers-film uitkwam de tijd om met iets nieuws te komen. Dat werd deze film van Steven Caple Jr., en intussen zijn de opnames in volle gang.

Nieuwe Transformers
De nieuwe film brengt het debuut van een aantal Beast Wars-personages, waaronder Optimus Primal. Maar er is ook ruimte voor 'oude bekenden', namelijk Optimus Prime en Bumblebee. De twee helden zitten in elke Transformers-film die tot nu toe uitgebracht is.

De opnames zijn nu in volle gang, wat betekent dat we heel wat updates rond de film gekregen hebben. Dat mede dankzij de beelden vanaf de set die gelekt zijn, zoals een nieuw lek dat ons Optimus Prime en Bumblebee toont:

Tweet verwijderd

Eerder hoorden we al van Caple Jr. dat het zijn intentie was om de G1 Transformers-ontwerpen terug te brengen en deze nieuwe beelden vanaf de filmset bewijzen die intentie. Bumblebee's G1-ontwerp werd eerder in de film Bumblebee (2018) gebruikt, maar aan het einde van die film zagen we hem de Volkswagen-look inruilen voor een Camaro.

NieuwsFilm

meest populair