Sylvie Meis geheel uit de kleren in bad op Insta-foto

Sylvie Meis geheel uit de kleren in bad op Insta-foto

De Nederlandse celeb zit er heerlijk bij.

Een paar dagen geleden zagen we de Nederlandse celeb en parttime actrice Sylvie Meis nog heerlijk in haar bikini over het strand en in zee, en nu toont ze zichzelf in bad. Dit keer zonder kleren aan, maar dan wel alleen van haar rug.

De afgelopen dagen was de celeb sowieso in het celebritynieuws. Ze zou hebben gelogen om haar kinderwens. Maar daar was de diva het niet mee eens, en waarschijnlijk terecht ook gezien haar reactie.

"Ik reageer eigenlijk nooit, maar jammer genoeg is het soms zo dat ik gedwongen word door personen die met zoveel domheid uitlatingen doen," schreef Sylvie in haar bericht in haar Insta Stories. "Ja, ik ben met 31 vervroegd in de overgang gekomen door chemo en tamoxifen, maar uiteraard heb ik lang hoop gehouden op een tweede kindje."

Niet gelogen over kinderwens
"De beslissing om dat uiteindelijk niet te doen had vele redenen. Waaronder de angst om weer ziek te worden. Dus NEE, ik heb niet gelogen," laat Sylvie weten aan degene die de leugen de wereld in hielp. "Niet alleen heb je mij ontzettend gekwetst, maar met mij VELE vrouwen die door omstandigheden vervroegd in de overgang zijn gekomen."

Lekker relaxed in bad
"🛁 Time to unwind #HappyWeekend #selfcare #selflove #timetorelax 🤍," is de tekst die Sylvie bij de test schrijft. Even relaxen dus. De vraag is wat ze deed naar haar ontspannen badmomentje.


De foto van de 42 jarige Sylvie Meis in het bad zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingEmily Ratajkowski
In dit jurkje wil iedereen Emily Ratajkowski wel tegenkomen

Bekijk de afbeeldingMegan Fox
Megan Fox wil dat je haar boezem ziet op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair