'Aquaman 2' opnames zijn van start: Jason Momoa krijgt een nieuwe look

'Aquaman 2' opnames zijn van start: Jason Momoa krijgt een nieuwe look

Aquaman ziet er straks anders uit in zijn nieuwste solofilm.

Er zijn meerdere DC Comics-verfilmingen op komst de komende jaren. Een daarvan is Aquaman and the Lost Kingdom, dat al een paar jaar in de maak is en er nu eindelijk aankomt.

De langverwachte film zet de avonturen van Arthur Curry, ofwel Aquaman, voort. In het vorige deel zagen we nog hoe hij de koning van Atlantis werd en in deze film krijgt hij te maken met de uitdagingen die horen bij het koningschap in die vreemde samenleving.

Blond haar
Jason Momoa laat op Instagram weten dat hij aangekomen is op de filmset. Daar is de productie al enige weken van start, maar Momoa maakte er tot dusverre geen onderdeel van uit.

In een nieuwe video op zijn Instagram laat Momoa weten aangekomen te zijn in Engeland voor de opnames. Dat betekent dat hij er dus bijna onderdeel van maakt. De acteur vertelt blij te zijn met het project en hint ernaar dat hij een iets andere look krijgt: hij moet zijn haren namelijk blond verven voor de film.

"Ik ben eindelijk in Engeland", begint Momoa zijn video. "Het is zonnig, het is geweldig en ik begin morgen met de opnames van Aquaman 2. Dit is de laatste dag met bruin haar, ik word een blondine. Die zouden leuker zijn. Dat weet ik zo net nog niet. Maar we zullen het merken," aldus de acteur. Hieronder de video:



NieuwsFilm

meest populair