Celebrity

Elizabeth Hurley toont enorm decolleté aan iedereen die het wil zien

Ze kijkt terug op haar laatste "party dress".

door FilmTotaal om 08:51 in Celebrity
We kennen Elizabeth Hurley ondertussen niet anders dan dat ze bij nagenoeg iedere gelegenheid haar flinke decolleté prijsgeeft. Het is ondertussen haar handelswaar. Ze heeft immers een vermoedelijk goed draaiende badmodelijn. Nu blikt ze op Instagram terug op een wel heel opvallende feestjurk.

Als actrice had Elizabeth haar laatste grote rol in de Marvel-serie Runaways waarin ze te zien was als het opvallende personage Morgan le Fay. Op de IMDb zien we dat ze nu drie nieuwe films in de planning heeft staan.

Father Christmas Is Back en The Piper nam ze al op en ze bereidt zich op dit moment voor op de opnames voor Welcome to Georgia. Het lijken alle drie geen enorm grote producties te gaan worden.

Enorm decolleté in "party dress"
Op Instagram zien we én haar 2,1 miljoen volgers Elizabeth in een wel erg opvallend feestjurkje. De jurk creeert namelijk een flink decolleté en een groot deel van de voorkant is doorschijnend. En ja, dan kijk je je ogen uit.

"The last time I wore a party dress - February 2020 - #thatslife #india #happydays 🤷🏻‍♀️," is de beschrijving van de Bedazzled-actrice.


Wil je de nu 56 jarige Britse Elizabeth Hurley en haar flinke decolleté zien? Bekijk dan nu de foto hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair