Celebrity

Tip van Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger; vraag al hulp vóór je gaat trouwen!

Voordat ze trouwden werd het ze gevraagd dit te doen, maar gelukkig pakte het geweldig uit!

door FilmTotaal om 09:01 in Celebrity
Katherine Schwarzenegger (de dochter van Arnold Schwarzenegger) en Chris Pratt trouwden in 2019. Nu laat Katherine echter weten dat ze voor het huwelijk al om 'hulp' vroegen, iets wat volgens haar fantastisch heeft uitgepakt.

Zo zegt de 31-jarige Schwarzenegger: ''We hebben een voorhuwelijkse begeleiding gevolgd. Voordat we zouden trouwen in de kerk, werd gezegd dat we dat moesten doen... Ik wist echt totaal niet wat ik ervan moest verwachten''.

Resultaat
Gelukkig pakte het geweldig uit. Zij heeft er dan ook totaal geen spijt van: ''Het was het beste geschenk voor ons huwelijk. Voordat we gingen trouwen wisten we dankzij de gesprekken dat we bij perfect bij elkaar passen. We waren er meer dan zeker van dat we door wilden gaan en het is erg nuttig geweest''.

''Zo hebben we het over dingen gehad waar we misschien niet per se zelf over zouden hebben gesproken. Sommige stellen die al 10 of 15 jaar bij elkaar zijn weten sommige dingen nog niet van elkaar, of durven bepaalde dingen niet eens te vragen, maar daar hebben wij dus totaal geen last van''.

Agenda
Ondanks het feit dat de twee het ook erg druk hebben (Pratt heeft de nodige filmprojecten op zijn agenda staan, terwijl Schwarzenegger schrijfster is en betrokken bij verschillende liefdadigheidsinstellingen) maken ze wel genoeg tijd voor elkaar vrij, iets wat heel belangrijk is.

Zo gaat Schwarzenegger verder: ''Er zijn natuurlijk dagen bij dat we elkaar niet veel kunnen zien, maar we zorgen dat we genoeg tijd met elkaar kunnen doorbrengen. En het gaat perfect. We zitten precies op dezelfde golflengte en onze relatie en gezin zal altijd voor ons werk gaan!''

NieuwsFilm

meest populair