Trailer voor 'The Witcher: Nightmare of the Wolf' van Netflix!

Trailer voor 'The Witcher: Nightmare of the Wolf' van Netflix!

Volgende maand verschijnt deze prequelfilm op de streamingdienst.

Het eerste seizoen van The Witcher bleek een groot succes voor Netflix en er wordt gewerkt aan meerdere andere producties in de franchise. Eén daarvan is de anime The Witcher: Nightmare of the Wolf. Nu hebben we de teaser voor deze prequel.

In The Witcher: Nightmare of the Wolf zien we hoe Vesemir (met de stem van Theo James) ontsnapt uit de armoede om een Witcher te worden. Hij doodt monsters voor geld en heldendom, maar wanneer een nieuwe dreiging verschijnt moet hij de demonen uit zijn verleden onder ogen zien.

Eerste trailer voor Nightmare of the Wolf
Netflix heeft nu de eerste teaser online gezet voor Nightmare of the Wolf en onthult wanneer deze anime verschijnt op de streamingdienst. Dat wordt 23 augustus dit jaar.

De één uur en 21 minuten durende animatiefilm moet de honger van de fans stillen. Zij wachten nog altijd op het tweede seizoen dat zwaar vertraagd is door de pandemie.

Het nieuwe seizoen van The Witcher staat gepland voor 17 december 2021. Daarna verschijnt naar verwachting de prequelserie The Witcher: Blood Origin.







NieuwsFilm

meest populair