Algemeen

'Halloween Ends' is de laatste keer dat we Jamie Lee Curtis als Laurie Strode zullen zien

De actrice laat zich erover uit.

door Wouter Drummen om 12:51 in Algemeen
Jamie Lee Curtis is al decennialang een beroemd gezicht in Hollywood, maar haar bekendste werk zal toch wel de rol van Laurie Strode zijn in de Halloween-franchise. Curtis speelt het geliefde personage al meer dan 40 jaar, maar daar komt nu een einde aan.

Tijdens een recent interview liet de actrice namelijk weten dat het nieuwste deel in de reeks, Halloween Ends, hoogstwaarschijnlijk haar laatste optreden als Strode zal zijn. Voor die tijd zal eerst nog Halloween Kills te zien zijn, aangezien deze later dit jaar uitkomt. De 13de aflevering staat gepland voor oktober 2022. Daarna vindt Curtis het wel welletjes geweest.

Genoeg
Ondanks het feit dat Halloween (de 2018 versie) erg sterk werd onthaald weet Curtis dat het einde in zicht is. De film zat de franchise en Curtis zelf weer volledig in de spotlights. Ze kruipt dan nog twee keer terug in de huid van Strode, maar stopt er dan mee.

Zo zegt ze: ''Ik kan er natuurlijk nog niks over loslaten. Maar ik kan wel al zeggen, dat van wat ik gezien heb en weet, dat de volgende film de laatste keer zal zijn dat ik haar zal spelen...''

Wat te verwachten
Natuurlijk zou je kunnen denken dat dit betekent dat Strode het loodje zal leggen, maar Curtis zegt dat de vork anders in de steel zit: ''Kom niet aan met zoiets van: 'Oh, dus je sterft dan?' want dat heeft er niks mee te maken! Het wordt in ieder geval wel een spectaculair einde van deze nieuwe trilogie!''

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Dus ze overleefd de 2de.

Spider-fan

Avatar

Haar bekendste is True Lies denk ik. Naar een James Cameron film met Arnold Schwarzenegger kijken meer mensen dan naar Halloween.
A Fish Called Wanda was misschien zelfs wel nog populairder, dat was een enorme hit toen.

crocodilefunky24

Avatar

....de leukste rol die zij speelde is in trading places -- daarin had zij n 'cameo'

NieuwsFilm

meest populair