Algemeen

Kang the Conqueror keert met vele versies terug in het Marvel Cinematic Universe

Het personage van Jonathan Majors heeft een grote toekomst.

door Bram de Groot om 15:14 in Algemeen
Tijdens de afronding van de Disney+ serie Loki werd het personage Kang the Conqueror geïntroduceerd op een wel heel opvallende manier. Hij wordt gespeeld door Jonathan Majors (Lovecraft Country, Da 5 Bloods) en de acteur heeft zijn visie gegeven op de toekomst van het personage in het Marvel Cinematic Universe. Let op: SPOILERS!

In Loki zie we dat "He Who Remains" wordt gedood en dat zorgt ervoor dat het Multiversum (opnieuw) ontstaat. Daarmee keren de variants van Kang the Conqueror terug en naar verwachting gaan we deze zien in toekomstige MCU-series en films.

Marvel Studios Assembled: The Making of Loki
In Marvel Studios Assembled: The Making of Loki - te zien op Disney+ - komt Majors aan het woord en hij laat weten dat hij wilde laten zien wat er gebeurt als zo'n krachtig personage "zich verveelt en een bedrieger wordt."

"Wanneer we He Who Remains ontmoeten, zit hij op de grens van die twee dingen. Je weet niet echt hoe hij in elkaar steekt en ik denk dat de ambiguïteit daarvan een van de slechte dingen is," aldus Majors.

"He Who Remains heeft altijd al geleefd," vervolgde Majors. "Een van de gave dingen die ik heb mogen ervaren met onze kostuumontwerper, is dat elk stuk dat we hebben gekozen van een andere plaats kwam. De cape die ik om had was uit het Victoriaanse tijdperk. De schoenen waren van Genghis Khan. De broek uit Mongolië, enz. Je mixt en matcht het gewoon samen en dat vormt het personage."

Terugkeer Kang the Conqueror
"Ik denk dat we met He Who Remains het doel hadden om [Kang] het grootst mogelijke canvas te geven," legde de Loki-acteur uit. "Dat was het ding dat me aangreep en me tot de rol aantrok. Kang leeft in zoveel iteraties. Zoals He Who Remains zegt: 'Reïncarnatie baby.'"

Het is al bekend dat een variant van Kang terugkeert in Ant-Man and the Wasp: Quantumania, te verschijnen begin 2023. Waarschijnlijk zien we versies van Kang ook in het aangekondigde tweede seizoen van Loki.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Is de titel niet een grote spoiler? Just sayin'

NieuwsFilm

meest populair