Actiescène op set 'Indiana Jones 5' de fout in

Actiescène op set 'Indiana Jones 5' de fout in

Na de blessure van Harrison Ford nu een nieuwe ongelukje.

Even geleden werd duidelijk dat hoofdrolspeler Harrison Ford een blessure had opgelopen tijdens de opnames voor Indiana Jones 5. De acteur is enkele weken uit de roulatie. Nu blijkt dat een andere, onbekende acteur een flinke smakker heeft gemaakt.

The Star meldt dat tijdens een achtervolgingsscène, waarin ook Fords Indiana Jones te zien zou zijn, een acteur een flinke smakkerd heeft gemaakt. De opnames vinden op dit moment plaats in Glasgow.

Acteur onderuit tijdens achtervolging
"De acteur, wiens naam niet bekend is, lijkt betrokken te zijn bij een achtervolging door een parade waarbij het personage van Harrison Ford betrokken is. Toen de onbekende acteur door een fanfare van matrozen rende, viel hij en had hij medische hulp nodig," staat in het artikel van The Star.

"Er kwam gelijk een team van medische specialisten, aangezien de val niet in het script stond. Gelukkig was de getroffen acteur al snel weer op de been en zwaaide hij naar het publiek om aan te geven dat hij niet ernstig gewond is," valt er te lezen.

Andere rollen zijn voor Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann en Antonio Banderas.

De avonturenfilm van regisseur James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) staat gepland voor de zomer van 2022.

NieuwsFilm

meest populair