Video

Netflix is nu gratis te streamen voor buitenaardse wezens

The World is on Netflix.

door Bram de Groot om 18:20 in Video
Soms lijkt het erop dat Netflix helemaal geen promotiecampagne meer nodig heeft. De streamingdienst levert zoveel films en series op dat het merk dagelijks vele malen in de publiciteit verschijnt.

Nu komt Netflix toch met een opvallende campagne. De dienst start namelijk met intergalactisch streamen, vanuit Area 51 in de States. Zo is Netflix dus gratis voor de kijkbuiswezens buiten onze dampkring. Hieronder de promo Netflix streams the world's stories across the universe.


Buitenaardse wezens promoten Netflix
Hieronder zie je de gisteren verschenen tweede video met de titel The World is on Netflix en hierin zie je enkele buitenaardse wezens de Aarde bestuderen, op basis van de gratis Netflix-catalogus.

"De verhalen van de wereld staan op Netflix. Het universum kijkt misschien mee. Geweldige verhalen kunnen overal vandaan komen en overal geliefd zijn, zelfs in een ruimteschip vol schattige buitenaardse wezens die net boven de aarde zweven," valt er bij de video te lezen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thebatman183

Avatar

Hoe kunnen aliens netflix kijken lol en waar zelfs dan

Carmine

Avatar

Moeten ze wel een e-mailadres hebben om een account aan te maken. Maar dan zou de naam van het internet ook moeten veranderen van world wide web naar Galaxy wide web. Dan zouden websites niet meer beginnen met www maar met gww. Dus krijg je gww.netflix.com.

NieuwsFilm

meest populair