Misdaadtopper 'Gotti' krijgt een tweede deel

En dat hebben we het niet over de Gotti met John Travolta.

Een paar jaar geleden verscheen de film Gotti met John Travolta in de titelrol. Die film werd compleet gekraakt, dus een vervolg daarop hoeven we niet te verwachten. Wel komt er nu een vervolg op die veel betere Gotti-film uit 1996.

De misdaadbaas John Gotti is al door heel wat acteurs gespeeld, maar het is Armand Assante die de rol veruit het beste heeft ingevuld. Hij speelde de maffioso in de HBO tv-film Gotti van regisseur Robert Harmon.

Vervolg op Gotti
In Gotti II: The Final Chapter, Facts Undisputed keren in ieder geval Assante en William Forsythe (Sammy Gravano) terug en het script komt van Green Book-schrijver Nick Vallelonga. Een opvallende situatie, aangezien Assante ondertussen 71 jaar oud, dus het is de vraag waar de film over zal gaan.

Gotti's zoon, John A. Gotti, zal een belangrijke adviseur zijn en zal de filmmakers toegang geven tot zijn persoonlijke archieven terwijl ze aan de film werken.

Assante won een Primetime Emmy Award voor zijn rol in de film en werd genomineerd voor een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award. Wil je de film zien? Deze blijkt gewoon op YouTube te staan.



NieuwsFilm

meest populair