Dev Patel deed een rampzalige auditie voor 'Star Wars'

Dev Patel deed een rampzalige auditie voor 'Star Wars'

Hij heeft een leuke anekdote!

Dev Patel is een grote naam in Hollywood, maar hij maakt nog geen onderdeel uit van een grote franchise. Hij leek even op het punt te staan wel gecast te worden in een van de grootste franchises: Star Wars.

De acteur vertelde dat hij dolgraag een rol wilde in een van de films. Zo erg dat hij zelfs op de set van The Second Best Exotic Marigold Hotel op zijn iPhone een auditie opnam. Maar dat was bepaald niet goed.

Waardeloze auditie
"Ik stuurde hen een iPhone-video vanuit mijn camper in India. De volgende minuut belden ze mij terug en was ik er en dat was fascinerend," vertelde Patel tijdens een interview.

Patel bleek meerdere rollen aangeboden gekregen te hebben in comicfilms, maar wees ze af tot "de goede". Welke dat is weet hij niet zo goed.

"Ik wil ook niets slechts zeggen over die films, omdat er echt ongelofelijk goede acteurs in die films zitten die Oscars winnen en dan een marvel-film maken. En dan zijn er films als Black Panther, die het culturele paradigma op een grote manier veranderd hebben. Ik hield ook heel erg van de eerste Captain America, die vond ik buitengewoon en de actie al helemaal."

Maar: "Het is een kwestie van de juiste vinden. Je moet uitgenodigd worden en tegelijk de juiste vinden. De films die ik aangeboden heb gekregen kan ik niets over zeggen en waren het gewoon niet voor mij."

NieuwsFilm

meest populair