Marvel en DC-crossover blijft hierop hangen volgens James Gunn

Marvel en DC-crossover blijft hierop hangen volgens James Gunn

De regisseur vertelt waarom hij niet denkt dat het makkelijk kan lukken.

Eén ding is zeker als het op James Gunn aankomt: hij heeft graag en vaak interactie met fans op sociale media. Eerder dit jaar bleek daaruit dat hij gesprekken had met zowel Marvel Studios als DC Films over een mogelijke crossover.

Gunn vertelde destijds dat hij een crossover met Harley Quinn en Groot wel voor zich zag. Maar de kans dat zo'n film er zal komen lijkt klein, met name omdat er heel wat muren beslecht moeten worden voordat het mogelijk is.

Een crossover
Tegenover Jakes Takes vertelde Gunn over de crossover waar hij zowaar aan dacht. "Ik zou met alle plezier een Harley Quinn en Groot-film willen maken. Dat zou echt opwindend zijn."

"Niet alleen heb ik erover nagedacht, ik heb het er zelfs over gehad met de bazen van zowel Marvel als DC. Zij weten dat iedereen overal voor open staat. Maar of er iets kan komen? Wie weet."

Maar Gunn gaf toe dat de kans op de crossover maar klein was. "Ik weet dat het zelfs voor de bazen van Marvel en DC opwindend is om over na te denken, Kevin Feige bij Marvel en Tobey Emmerich bij Warner Bros., het is iets waar we allemaal aan denken. Maar of we ooit die Berlijnse Muur aan advocaten weten over te steken waar we mee te maken hebben om zoiets te realiseren? Ik weet het niet. Maar het zou wel leuk zijn."

Wellicht dat het multiversum dat in beide franchises gelanceerd wordt de komende tijd zoiets mogelijk maakt?

NieuwsFilm

meest populair