'Aquaman'-ster Jason Momoa toont zijn tatoeages op de filmset

'Aquaman'-ster Jason Momoa toont zijn tatoeages op de filmset

De acteur ziet eruit als Arthur Curry!

Acteur Jason Momoa laat de tatoeages van Arthur Curry zien op de set van Aquaman and the Lost Kingdom. De vervolgfilm is al jaren in de maak, maar eindelijk zijn de opnames dan echt bezig.

Die pikt de draad op een interessant moment op. Arthur is nu daadwerkelijk de koning van Atlantis, met Mera, Atlanna en Nuidis Vulko aan zijn zijde. En de scène na de aftiteling hintte op een aankomende strijd met de BlackManta, ofwel David Kane. Dat betekent dat hem nog heel wat te doen staat in het vervolg.

The Lost Kingdom
De opnames van Aquaman: The Lost Kingdom vinden nu plaats in Londen. Momoa deelde vanaf die set een video van zichzelf, waarmee hij fans weer extra enthousiast maakte.

De opnames zijn sinds de tweede week van juli in volle gang. Aan de hand van de video die je hieronder kan bekijken, valt helaas weinig af te leiden over de film. Of beter, helemaal niets.

Aquaman and the Lost Kingdom duikt in elk geval dieper in de mythologie van Atlantis. Maar wat we gaan leren en waar Arthur Curry op af duikt? Dat is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair