Nog meer 'Ocean's Eleven' op komst? Matt Damon wil wel!

Nog meer 'Ocean's Eleven' op komst? Matt Damon wil wel!

Krijgen we een Ocean's 14?

Acteur Matt Damon is er helemaal klaar voor om Ocean's 14 te maken als de wereld dat wil. De acteur vertelde dat hij wel interesse heeft in een terugkeer naar de Ocean's-franchise.

De laatste Ocean's-film die om mannen draaide kwam uit in 2007 en was Ocean's Thirteen. Vervolgens kregen we nog Ocean's Eight te zien, die om de zus van Danny Ocean draaide. Die film viel behoorlijk tegen, waarna de franchise ten dode opgeschreven leek. Maar het is misschien niet voorbij.

Nog een film?
Matt Damon vertelde tijdens de Jesse Cagle Show het volgende:

"Dit is mijn standpunt sinds we de opnames van Ocean's 13 afgerond hebben, sinds de dag dat we daarmee klaar waren: ik ben klaar voor een Ocean's 14."

Wel moet goed nagedacht worden hoe men om wil gaan met het verlies van twee van de castleden. "We hebben twee van onze bendeleden verloren zoals je weet, Bernie [Mac] en Carl [Reiner]. Hoe moet je dan verder gaan? Maar dat zou aan en geweldige scenarist zijn om uit te zoeken. Ik kan je zeggen dat wij allemaal nog in contact met elkaar staan en er uit de film heel wat goede vriendschappen voortgekomen zijn. We zouden allemaal wel terug willen keren denk ik zo."

Alleen blijft het de vraag in hoeverre dat uiteindelijk mogelijk is.

NieuwsFilm

meest populair