Celebrity

Sensuele Emily Ratajkowski trots op flinke inkijk

De acterende model komt weer goed voor de dag.

door FilmTotaal om 23:56 in Celebrity
Nog niet zo heel lang geleden beviel het acterende model Emily Ratajkowski van haar eerste kindje. De in Westminster, Londen lijkt ondertussen weer volledig aan het werk en de vraag is wanneer we haar weer een keer zien op het witte doek of het kleine scherm.

Emily is vooral bekend om haar opvallende optreden in de videoclip Blurred Lines van Robin Thicke, feat. T.I. & Pharrell. Daarna ging het hard voor de brunette. Ze kreeg namelijk al snel rollen in films en series.

De grootste rol verdiende ze in een van de films van David Fincher. Naast namen als Ben Affleck, Rosamund Pike en Neil Patrick Harris schitterde ze in Gone Girl. Dit succes werd opgevolgd door onder meer We Are Your Friends en I Feel Pretty.

Het meest recent zagen we haar naast Theo James in Lying and Stealing (2019). Haar volgende film Bright Futures moet nog verschijnen.

Enorm decolleté in bikini op Instagram
Als je Emily op Instagram volgt dan verscheen er vandaag een enorm decolleté in beeld. Het acterende model was een lekker dagje weg op zee en dat laat ze weten en zien ook! "Del mare," is de enige reactie bij de reeks bikini-foto's.


Zien hoe de 30 jarige Emily eruit ziet in haar bikini? Check dan de foto's hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair