Algemeen

'Kraven the Hunter' vindt nog een Spider-Man slechterik

Weer wordt er iemand gecast die belangirjk is.

door Jim Pedd om 13:21 in Algemeen
Sony Pictures richt zich op actrice Jodie Turner-Smith voor de rol van Calypso in de film Kraven the Hunter. Die moet in januari 2023 in de bioscoop te zien zijn en is het volgende deel in het filmuniversum van Sony.

Dat universum draagt de illustere naam Sony Pictures Universe of Marvel Characters, ofwel SPUMC, en werd gelanceerd met de film Venom. Maar elk jaar weer moet het universum verder uitbreiden en dat gaat in elk geval tot in 2023 door. Dan krijgen we deze Kraven-film te zien, met Aaron Taylor-Johnson in de titelrol.

Calypso casten
Calypso debuteerde in 1980 in The Amazing Spider-Man #209, gemaakt door Denny O'Neil en Alan Weiss. Calypso is een voodoo-priesteres die vaak als bondgenoot en mogelijke liefde voor Kraven dient.

Het lijkt er nu dus op dat Sony dit voort wil zetten in de film. The Illuminerdi meldt dat Jodie Turtner-Smith de voornaamste keuze is voor de rol.

Details over het personage of wie verder overwogen worden voor de rol zijn niet bekend. De rol van Calypso lijkt wel een grote te zijn in de film. In de comics heeft zij ook een belangrijke rol in het versterken van Kraven, dus wellicht dat haar aanwezigheid in de film erop duidt dat het een oorsprongsverhaal wordt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair