Een van de slechtste Netflix Originals krijgt ondanks Ryan Reynolds geen vervolg

Zelfs Ryan Reynolds kon er niet voor zorgen dat Michael Bay-film 6 Underground een succes werd.

Netflix lanceerde in december 2019 met veel bombarie de film 6 Underground. In de hoofdrol? Ryan Reynolds. En de film was ook nog eens geregisseerd door actiemaker Michael Bay.

Reynolds speelde in de film de rol van de enigmatische figuur One, de leider van een groep burgerwachten die gevormd werd door individuen waarvan iedereen denkt dat ze dood zijn. Hun doel: ogenschijnlijk niet te verslane criminelen neerhalen. 6 Underground werd matig ontvangen, wat vooral kwam door de over-the-top stijl van Bay en het rommelige verhaal.

Geen vervolg
Desondanks werd enige tijd gesproken over de mogelijkheid een vervolg te maken. Aan het einde van de film werd gehint op nog eens 8 missies om uit te voeren en Netflix zag een vervolg wel zitten.

Maar nu Reynolds en Bay zich richtten op andere projecten, is het ook aan Netflix om de knoop door te hakken. En die is nu echt doorgehakt, laat filmchef Scott Stuber van Netflix weten.

"We hadden bij die film niet het gevoel dat we op creatief vlak goed zaten," aldus Stuber over de 150 miljoen dollar kostende actiefilm. "Het was een prima hit, maar aan het einde van de dag hadden we niet het gevoel dat we het doel zo gehaald hadden, dat het ook te rechtvaardigen was om terug te keren. Er was gewoon niet zoveel sterke liefde voor die personages of die wereld."

NieuwsFilm

meest populair