Algemeen

Een van de slechtste Netflix Originals krijgt ondanks Ryan Reynolds geen vervolg

Zelfs Ryan Reynolds kon er niet voor zorgen dat Michael Bay-film 6 Underground een succes werd.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Netflix lanceerde in december 2019 met veel bombarie de film 6 Underground. In de hoofdrol? Ryan Reynolds. En de film was ook nog eens geregisseerd door actiemaker Michael Bay.

Reynolds speelde in de film de rol van de enigmatische figuur One, de leider van een groep burgerwachten die gevormd werd door individuen waarvan iedereen denkt dat ze dood zijn. Hun doel: ogenschijnlijk niet te verslane criminelen neerhalen. 6 Underground werd matig ontvangen, wat vooral kwam door de over-the-top stijl van Bay en het rommelige verhaal.

Geen vervolg
Desondanks werd enige tijd gesproken over de mogelijkheid een vervolg te maken. Aan het einde van de film werd gehint op nog eens 8 missies om uit te voeren en Netflix zag een vervolg wel zitten.

Maar nu Reynolds en Bay zich richtten op andere projecten, is het ook aan Netflix om de knoop door te hakken. En die is nu echt doorgehakt, laat filmchef Scott Stuber van Netflix weten.

"We hadden bij die film niet het gevoel dat we op creatief vlak goed zaten," aldus Stuber over de 150 miljoen dollar kostende actiefilm. "Het was een prima hit, maar aan het einde van de dag hadden we niet het gevoel dat we het doel zo gehaald hadden, dat het ook te rechtvaardigen was om terug te keren. Er was gewoon niet zoveel sterke liefde voor die personages of die wereld."

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Verschrikkelijk saaie, trage film

PickleRick

Avatar

Ik vind veel van die Netflix films nou niet echt fantastisch. Gigantisch budget en grote namen, maar veelal kunstmatig in elkaar gezette films met teveel verhaal dat niet te volgen is en geen binding met de karakters. Denk naast deze film bijv aan Extraction en Army of the Dead. Prima actie films, maar ik mis bij Netflix wel de echte kaskrakers (los van The Irishman).

RogueWon

Avatar

^The Irishman kan prima in dat rijtje. Wat een saaie en langdradige film met slechte CGI.

David Mills

Avatar

Het was inderdaad een zeer slechte film, niet om aan te gluren. Ik heb ook het idee dat er veel scènes uit geknipt zijn en de editing zeer slecht is waardoor bepaalde scenes niet kloppen

Civilian Supreme

Avatar

Wanneer je denkt dat Bay niet slechter kan doet hij het toch weer. Als je The Rock naast deze film zet is die film een regelrechte klassieker.
Die 'humor' , het constante schreeuwen en die continu draaiende camera.....echt verschrikkelijk.

Vastator_Mundorum

Avatar

Op MEERDERE momenten is de camera zelfs in beeld te zien xD super slordig

Coola

Avatar

Heerlijke film

Decepticon

Avatar

Slechte film, is maar goed ook dat er geen vervolg komt.

John_Mor

Avatar

Na 10 minuten afgezet. Hoeveel fouten kan je in die tijd in je film stoppen. Hoe die auto van kaput naar nieuwstaat terug kan keren zonder even een pitstop te maken in de plaatselijke garage is me een raadsel...

MovieWanker

Avatar

Eerlijk gezegd vind ik die hele Ryan Reynolds echt geen ene reet aan. Waardeloze flut acteur die overwegend in de meest verschrikkelijke films speelt.

starbass

Avatar

Vond hem reuze meevallen, niet de beste film ooit, maar wel geinig als tussendoortje.

deregtx

Avatar

Slechter dan Deadpool 2 kan bijna niet..

NieuwsFilm

meest populair