Algemeen

Terugkeer van Hawkeye eindelijk bekend!

En we hebben de eerste foto uit de Disney-serie.

door Bram de Groot om 11:01 in Algemeen
Van de zes originele Avengers uit het MCU lijken er drie geen toekomst meer te hebben. De verhalen van Iron Man van Robert Downey Jr. en Captain America van Chris Evans werden grotendeels afgerond in Avengers: Endgame en Black Widow van Scarlett Johansson beleefde haar vermoedelijk laatste avontuur in haar recent verschenen solofilm.

Dan zijn er nog drie over. Hulk (Mark Ruffalo) keert in 2022 terug in de Disney+ serie She-Hulk en Thor (Chris Hemsworth) krijgt volgend jaar een vierde solofilm. Als laatste is nu bekend dat Hawkeye van Jeremy Renner in november terugkeert in de Disney+ serie Hawkeye.

Hawkeye is terug: vanaf 24 november
"Hawkeye mist nooit 🏹, dus mis Jeremy Renner en Hailee Steinfeld niet in deze exclusieve eerste blik op Marvel Studios' Hawkeye op Entertainment Weekly! The Original Series begint woensdag 24 november te streamen op Disney+," valt er te lezen op het officiële Twitter-account van The Avengers.

En op EW staat een quote van Renner. "Kate is een 22-jarig meisje en ze is een grote fan van Hawkeye," vertelt Renner. "Ze heeft een heerlijk irritante en even charmante manier van doen, omdat ze zo'n fangirl is van Hawkeye. En daaruit groeit een relatie, maar Kate Bishop is ook een groot probleem voor Clint door de stortvloed aan problemen die ze in zijn leven brengt."1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gbfan

Avatar

serietotaal maar weer sluiten of niet

NieuwsFilm

meest populair