Werd ooit na een grote anti-campagne overwogen Amber Heard te ontslaan bij 'Aquaman: The Lost Kingdom'?

Werd ooit na een grote anti-campagne overwogen Amber Heard te ontslaan bij 'Aquaman: The Lost Kingdom'?

Een van de producenten geeft antwoord.

Geruchten ten spijt en fans die zelfs campagne voerden voor haar ontslag: Amber Heard keert gewoon terug als Queen Mera in Aquaman and the Lost Kingdom. Producent Peter Safran laat weten dat die campagne nooit invloed heeft gehad.

Heard bevestigde vorig jaar dat ze getekend had voor een terugkeer in Aquaman and the Lost Kingdom. Daarna waren het met name fans van Johnny Depp die campagne tegen haar voerden, met name omdat zij vonden dat Heard het niet verdiende terug te keren in de film.

Nooit een reactie
Producent Peter Safran bevestigt nu tegenover Deadline dat Warner Bros. zich bewust was van de druk van critici. Maar geen enkel moment overwoog men serieus om de actrice te ontslaan.

"Ik denk niet dat we ooit op die druk van fans wilden reageren," aldus Safran. "Je moet doen wat het beste voor de film is. Voor ons gevoel hadden we naast James Wan en Jason Momoa ook Amber Heard nodig. Dat is hoe het zit."

"We waren ons wel bewust van wat gaande was in het Twitter-versum, maar dat wil niet zeggen dat je er niet op moet reageren of het als het gospel moet nemen en moet toegeven aan hun wensen. Je moet doen wat goed is voor de film en dat is hoe we het hebben aangevlogen."

NieuwsFilm

meest populair