De camera's draaien dan eindelijk voor 'Clerks 3'

De camera's draaien dan eindelijk voor 'Clerks 3'

Kevin Smith start opnames op zijn verjaardag.

Al jaren zijn er berichten over een tweede vervolg op de komedie Clerks uit 1994 van en met Kevin Smith. Nu zijn eindelijk de opnames voor Clerks 3 aangevangen.

Tijdens zijn 51e verjaardag startte Smith met de opnames voor de film. "Vandaag is mijn laatste dag dat ik 50 ben. Morgen word ik 51 en beginnen we met het opnemen van Clerks 3," zei Smith in een Twitter-video die zondagochtend werd gepost.



Nog een hoogtepunt voor Smith
"Het is nog een jubileum. Morgen is het 30 jaar geleden dat ik Slacker [van Richard Linklater] zag en besloot filmmaker te worden," schreef Smith. "Het was een uitstekende eerste halve eeuw. Bedankt allemaal."

In 2006 kreeg Clerks al een tweede deel. Het derde deel heeft connecties met Smiths eigen leven. De schrijver/regisseur vertelde in 2019 dat de film Randal (Jeff Anderson) zal volgen.

"Randal heeft een hartaanval en nadat hij zo dicht bij de dood is gekomen, krijgt hij door dat zijn leven niets heeft betekend. Er is niemand om hem te herdenken, hij heeft geen familie of iets dergelijks," zei Smith eerder.

NieuwsFilm

meest populair