'Deadpool' krijgt misschien wel een heel bizarre nieuwe film

'Deadpool' krijgt misschien wel een heel bizarre nieuwe film

Ryan Reynolds ziet Deadpool: The Musical al helemaal zitten.

Als acteur Ryan Reynolds zijn zin krijgt, zien we op een zeker moment een Deadpool the Musical in een theater in Broadway, of elders. Dat zou pas een aparte toevoeging aan de franchise zijn. Maar wel eentje die wel ergens past bij de twee films die Reynolds tot nu toe rond Deadpool maakte.

Afgelopen maandag besloot Twitter alweer een einde te maken aan de nieuwe functie Fleets. Reynolds besloot dat te vieren op de enige manier die er maar was voor hem, namelijk door een neppe filmposter te delen.

Neppe filmposter
De Deadpool-ster deelde een rits faux filmposters op zijn account, waaronder een poster voor Deadpool the Musical. Hieronder kan je de poster bekijken:


Bekijk de afbeelding

Reynolds keert officieel terug als Wade Wilson in Deadpool 3. Die film zal R-Rated zijn, dat bevestigde Marvel-baas Kevin Feige al in een interview. Tegelijk hoeft Deadpool geen R-Rating te hebben volgens oorspronkelijk regisseur Tim Miller, mocht Disney het breedst mogelijke publiek willen bereiken.

Het zit er natuurlijk niet echt in dat we een Deadpool-musical krijgen, maar het is weer een heerlijke grap vanuit Reynolds.

NieuwsFilm

meest populair