Goed nieuws voor fans van de Teenage Mutant Ninja Turtles

Goed nieuws voor fans van de Teenage Mutant Ninja Turtles

Er zit weer op redelijk korte termijn een nieuwe film aan te komen.

Colin Jost, die in de Verenigde Staten vooral bekend staat om zijn werk aan Saturday Night Live van televisiezender NBC, heeft getekend om het scenario van een Teenage Mutant Ninja Turtles-film te schrijven. Dat doet hij samen met zijn broer Casey Jost.

Colin Jost maakt al sinds 2005 onderdeel uit van de groep medewerkers van Saturday Night Live. Eerder dit jaar begon hij voor het eerst ook met schrijven van films. Zo tekende hij voor Worst Man van Universal Pictures.

Eerste film
Voor Jost is het een van zijn eerste films ooit en meteen bepaald niet de minste titel. Paramount Pictures komt in elk geval met de nieuwste herlancering van de franchise.

Het is verder onduidelijk of deze film los staat van de film die Seth Rogen de afgelopen paar jaren al in de maak heeft. Tegelijk schijnt de film van Rogen een animatiefilm te zijn, terwijl de film van Jost een live-action productie zou zijn.

In de Teenage Mutant Ninja Turtles-film zullen we weer een stel schildpadden volgen die doordat ze in aanraking komen met chemische middelen, intellect ontwikkelen. Ze worden vervolgens door een pratende rat opgeleid in de martial arts en beschermen hun stad tegen gevaarlijke vijanden.

NieuwsFilm

meest populair