Marvel Studios doet iets volstrekt nieuws met 'Eternals'

Marvel Studios doet iets volstrekt nieuws met 'Eternals'

Dat belooft acteur Kit Harington die een hoofdrol in Eternals heeft.

Iedereen die meewerkt aan Marvel Studios-film Eternals is duidelijk: we mogen een heel unieke Marvel Cinematic Universe-productie verwachten. Vandaag voegt Kit Harington bij het groeiende lijstje castleden die aangeven dat het echt een unieke film wordt.

Dat vertelde de acteur - die de rol van Dane Whitman, a.k.a. The Black Knight speelt - tijdens een interview met SiriusXM. Hem werd gevraagd naar de film en helaas kon hij niet al te veel vertellen. Wel mocht hij natuurlijk weer teasen dat het een uniek project is.

Unieke film
"Ik ben een groot fan van het MCU. Dus als ze aankloppen, is dat enorm opwindend," aldus Harington. "Het personage, ik zal niet uitleggen waarom ik interesse in hem heb, omdat het meer dan mijn leven kost om het je te vertellen. Maar wat ik zo interessant vind, is dat Chloe Zhao regisseert."

De acteur was enorm onder de indruk van haar. "En de cast is ook fenomenaal, breed en divers. Het zag eruit alsof ze echt iets anders aan het doen waren met deze film. Ik kan je niet al te veel vertellen, maar we hebben het voor de pandemie opgenomen. En het komt eindelijk uit. Het was best frustrerend dat hij zoveel uitgesteld werd. Maar nu ga ik eindelijk van start met de pers en dat is heel opwindend."

Kortom: we mogen nog altijd weinig horen over het verhaal, maar duidelijk is inderdaad dat het een unieke film wordt. Immers vertelt Eternals een verhaal dat zich over meerdere eeuwen afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair