Is Kang the Conquerer nou wel een Thanos-achtige schurk?

Is Kang the Conquerer nou wel een Thanos-achtige schurk?

De schrijver van Loki en Doctor Strange 2 gaat in op die vraag.

De seizoensfinale van Loki introduceerde fans van het Marvel Cinematic Universe aan He Who Remains. Hij bleek een enigmatische man die controle over de volledige tijdlijn heeft en werd gespeeld door Jonathan Majors.

Opmerkelijk genoeg was dit niet Kang the Conquerer, de tijdreizende Avengers-slechterik die de volgende grote Marvel-schurk lijkt te zijn. Maar het is even afwachten tot we Kang te zien krijgen. Zo is zeker dat hij een rol heeft als voornaamste schurk van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Is hij wel de nieuwe Thanos?
Vanwege de introductie van varianten en de waarschuwing van He Who Remains zelf, gaan de meeste fans ervan uit dat Kang een soortgelijke aanwezigheid in het MCU heeft als Thanos dat had.

Maar Loki-schrijver Michael Waldron weet het niet zeker en raadt fans aan vooral te wachten en te zien wat er gebeurt. "Ik bedoel, hij is een geweldige acteur. Maar ik weet het niet. Je hoort hem zelf al zeggen in de serie: 'Als je mij al kwaadaardig vindt, wacht maar tot je mijn varianten ontmoet'. Dus we zullen zien."

Waldron vertelde heel blij te zijn dat hij een van de schrijvers mocht zijn die het personage tot leven hielp brengen. Vooral omdat hij een heel andere energie heeft dan bijvoorbeeld Thanos.

"Wat zo opwindend is aan dat personage, is dat hij een volledig andere energie heeft dan Thanos. Die is heel afgemeten en bijna een monnik als het aankomt op het nastreven van zijn kwaadaardige doelen," ging Waldron verder.

"En He Who Remains is een veel chaotischere, narcistischere aanwezigheid en dat was heel leuk om te schrijven."

NieuwsFilm

meest populair