Is Nicole Kidman nou gewoon vééls te dun? (foto)

Is Nicole Kidman nou gewoon vééls te dun? (foto)

De actrice deelt een foto op Instagram die best wat fronsende blikken oplevert.

Nicole Kidman heeft een foto van zichzelf op Instagram geplaatst die best wat vraagtekens oproept op sociale media. We zien deze beroemde 54 jarige actrice in een t-shirt waaronder verder geen grammetje vet te bespeuren is.

De tekst die Nicole bij de foto plaatst is bedoelt als felicitatie naar het USA BMX team op de Olympische spelen. Ze schrijft:

Gefeliciteerd van deze BMX Bandiet aan @LoganMartinBMX voor het winnen van de allereerste Olympische gouden medaille voor #FreestyleBMX! 🏅🚴 #Tokio2020 #Olympische Spelen

Dat is uiteraard hartstikke lief maar haar nieuwe haarlook, en het bijzonder dunne postuur van Nicole, houdt haar volgers veel meer bezig. Want heeft ze nou een klein beetje de uitstraling van een jongetje?

Nicole Kidman heeft als actrice veel films en series achter haar naam staan. Al op veertienjarige leeftijd begon deze Australische schone haar carrière met een rol in de kerstfilm Bush Christmas.

Op de set van de film Days of Thunder, haar eerste Amerikaanse film, viel ze als een blok voor Tom Cruise met wie ze ook trouwde. Het huwelijk was echt niet een heel lang leven beschoren.

Dit jaar heeft Nicole niet heel veel projecten op stapel staan maar in 2022 kan je haar o.a gaan bewonderen in de films The Northman en Being the Ricardos.

Instagram
Maar terug naar de foto! Het is algemeen bekend dat veel actrices zichzelf compleet uithongeren omdat ze anders geen rollen aangeboden krijgen. Soms leidt dit ook tot gevaarlijke situaties zoals anorexia. Laten we hopen dat Nicole niet die kant opgaat. Gewoon blijven eten!


Wil foto van Nicole Kidman bekijken? Surf dan nu naar haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair