Jennifer Aniston: "Je mag alleen met mij omgaan als je gevaccineerd bent"

Jennifer Aniston: "Je mag alleen met mij omgaan als je gevaccineerd bent"

Iedereen heeft de morele plicht om te luisteren naar de wetenschap en zich te laten vaccineren volgens de 'Friends'-actrice.

Jennifer Aniston vindt het jammer dat zij de afgelopen maanden een aantal vrienden heeft moeten dumpen omdat zij zich niet willen laten vaccineren tegen het coronavirus. Volgens de actrice kon ze gewoon niet anders, zo vertelt ze in een nieuw interview.

"Er is nog altijd een grote groep mensen die tegen vaccinaties zijn of gewoon niet willen luisteren naar de feiten. Dat is gewoon schandalig", vertelt Aniston in het blad InStyle.

"Ik heb onlangs afscheid moeten nemen van een paar mensen met wie ik veel omging, omdat zij zich niet willen laten vaccineren of hun vaccinatiestatus niet wilden delen en dat is toch wel jammer", vervolgt ze.

Aniston vindt het niet meer dan normaal dat je een ander laat weten of je al wel of niet volledig bent gevaccineerd. "Dat ben je moreel verplicht, vind ik", legt de Friends-actrice uit. "Zeker nu we niet meer opgesloten zitten met z'n allen en ons ook niet elke dag meer laten testen".

De Hollywoodster: "Iedereen heeft natuurlijk het recht op zijn of haar eigen mening, maar veel meningen [over corona en vaccinaties] zijn puur gebaseerd op angst en propaganda".

NieuwsFilm

meest populair