Zeer dodelijke trailer 'Don't Breathe 2' brengt de gestoorde blinde man terug

Stephen Lang is terug in Don't Breathe 2.

Jim Pedd 6 augustus 2021 08:02 in Video
Vandaag is er een nieuwe red-band trailer vrijgegeven voor Don't Breathe 2. Hij zet het verhaal voort van de eerste film, die in 2016 uitgebracht werd.

In die horrorfilm volgden we drie dieven die probeerden in te breken in het huis van een blinde man. Maar al snel kwamen ze erachter dat die blinde man heus niet hulpeloos is. En nu keert Norman (Stephen Lang), zoals de man heet, terug.

Weer een Don't Breathe
Norman woont nu samen met het elfjarige meisje Phoenix. Hij probeert een rustig leven te leiden en de familie die hij had tot zij om het leven kwamen als gevolg van de acties van een dronken chauffeur weer op te bouwen.

Maar dat gaat snel mis. Want er zijn weer meer inbrekers die het op zijn huis voorzien hebben, om redenen die niemand natuurlijk begrijpt. Maar ze proberen het toch en dat biedt Norman weer alle kans om te laten zien dat hij niet iemand is die je wil onderschatten.

Sony heeft een red-band trailer vrijgegeven, die niet alleen iets laat zien van de actie die we kunnen verwachten, maar ook iets van het verhaal. De trailer hint er ook naar dat de film geen gruwelijke bloederige momenten laat zien, hoewel er wel heel wat geweld te zien is. Duidelijk is dat Norman weer een voor een de dieven aan gaat pakken:NieuwsFilm