Jennifer Aniston vertelt waarom ze vaccinatie eist van haar vrienden

Jennifer Aniston vertelt waarom ze vaccinatie eist van haar vrienden

De 'Friends'-actrice wil simpelweg de kwetsbare mensen om zich heen beschermen.

Het is al niet eenvoudig om door te dringen tot de kring van Hollywoodster Jennifer Aniston, maar de actrice heeft sinds de coronapandemie nog een aantal aanvullende voorwaarden gesteld aan een vriendschap met haar. Zo eist ze dat iedereen die met haar om wil gaan gevaccineerd is. Waarom precies?

Op die vraag geeft Aniston via Instagram antwoord nadat er eerder deze week wat te doen was over haar opmerkingen dat ze vrienden heeft gedumpt die zich niet willen laten vaccineren. "Er is nog altijd een grote groep mensen die niet wil luisteren naar de feiten en dat is gewoon schandalig", brieste ze deze week in een interview.

"Ik heb onlangs afscheid moeten nemen van een paar mensen met wie ik veel omging, omdat zij zich niet willen laten vaccineren of hun vaccinatiestatus niet wilden delen en dat is toch wel jammer", vervolgde ze.

Nu heeft Aniston dus op Instagram toelicht wat ze hier allemaal precies mee bedoelde. Dit na een vraag van een fan die zich afvroeg waarom de Friends-actrice vaccinatie verlangt van anderen als zij zelf beschermd is door het vaccin.

"De deltavariant is nog steeds overdraagbaar en hoewel ik daarvan niet in het ziekenhuis zal belanden of dood zal gaan, kan ik nog steeds ziek worden", begint ze haar antwoord.

Volgens Aniston gaat het niet zozeer om het beschermen van zichzelf, maar meer om de kwetsbare mensen om haar heen. "Ik kan het virus ook doorgeven aan iemand die nog niet gevaccineerd is of wiens gezondheid gewoon slecht is en daarmee het leven van een ander in gevaar brengen", zo licht ze toe.

NieuwsFilm

meest populair