Ariel Winter deelt uitdagende bikini-foto's op Instagram

Ariel Winter deelt uitdagende bikini-foto's op Instagram

De bijzonder knappe actrice laat zichzelf weer eens van haar beste kant zien!

Ariel Winter ken je zeer waarschijnlijk als het personage Alex Dunphy uit de hitserie Modern Family. Deze komedie is vanaf 2009 tot en met 2020 op TV te zien geweest. Je zou dus kunnen zeggen dat Ariel een beetje op de set is opgegroeid. Maar kleine meisjes worden groot...

Ze is nu 23 jaar oud en laat volgens menigeen regelmatig meer van zichzelf zien op social media dan bij haar zou passen. Maar mensen halen hier wat zaken door elkaar.

In de serie Modern Family speelt ze een braaf meisje. Dat is ook één van de pilaren waar de serie op gebouwd is. Een 'feelgood' serie waar niemand zich echt snel aan iets kan storen.

Maar het moge duidelijkheid zijn dat Alex in haar dagelijkse leven een stuk minder braaf is! Zo heeft ze in de afgelopen jaren regelmatig plaatjes van haar bil en (indrukwekkende) boezem gedeeld (al heeft ze daar veel alweer van verwijderd).

Die boezem was zelfs dusdanig groot geworden dat ze daar een aantal jaren terug toch maar het mes in heeft laten zetten. Er bestaat zoiets als 'teveel van goede' zal ze gedacht hebben (al waren vele mannelijke fans wel een beetje teleurgesteld).

Naast TV werk hoor je Ariel ook in animatiefilms als Smurfs: The Lost Village als Smurf Lily en Batman: The Dark Knight Returns - Parts 1 & 2 als Carrie Kelley / Robin. Ook zag je haar in 2015 in de film Safelight en in 2017 in The Last Movie Star.

Instagram
Maar zoals eerder aangegeven heeft Ariel er geen moeite mee om haar fraaie lichaam in de strijd te gooien. Ze is ook absoluut een enthousiast gebruiker van social media. Regelmatig deelt ze updates met haar fans waarvan ze er al 4,6 miljoen heeft weten te vergaren!


Wil je de foto's van Ariel Winter bekijken? Surf dan nu naar haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair