Krijgt 'Fast & Furious: Hobbs & Shaw' nog wel een vervolg?

Krijgt 'Fast & Furious: Hobbs & Shaw' nog wel een vervolg?

Nu weten we het!

Er is een vervolg op Hobbs & Shaw op komst. Dat laat Hiram Garcia weten in een interview met Collider. De producent vertelde dat er op dit moment gesprekken plaatsvinden om het verhaal op orde te krijgen.

"Op dit moment proberen we uit te vogelen waar het verhaal over moet gaan. Maar we hebben echt wat heel grote ideeën," aldus Garcia. Dat is bemoedigend nieuws voor fans, die al moesten vrezen dat Dwayne Johnson helemaal niet terug zou keren naar de Fast & Furious-franchise.

Nieuwe Hobbs & Shaw-film
Johnsons personage Luke Hobbs zal niet te zien zijn in de laatste twee Fast & Furious-films, maar wel terugkeren in een spin-off naast de door Jason Statham vertolkte Deckard Shaw.

"Na de opnames van Fast 8, besloot DJ om het Fast & Furious-hoofdstuk om duidelijke redenen af te sluiten. Hij wenst hen het beste en heeft onze aandacht verlegd naar andere verhalen. Dus hij zit niet in F10 of F11, maar dat druist niet in tegen onze Hobbs-plannen," aldus Garcia.

"Natuurlijk bestaan al deze personages in het Fast & Furious-universum en houden wij ervan om alle aspecten van dat universum te zien slagen. We hebben gewoon heel specifieke plannen voor wat we met Hobbs willen doen en ik denk dat de fans daarvan gaan houden. We werken eraan om iets unieks te leveren en weten dat de studio dit enorm snel wil!"

NieuwsFilm

meest populair