'Aquaman and the Lost Kingdom' heeft een bijzonder grote rol voor Amber Heard

'Aquaman and the Lost Kingdom' heeft een bijzonder grote rol voor Amber Heard

Ja, sommige mensen wilden haar kwijt, maar ze keert gewoon terug en hoe.

Fans van Johnny Depp deden met een petitie heel erg hun best om Amber Heard geschrapt te krijgen uit Aquaman and the Lost Kingdom. Producent Peter Safran gaf al te kennen dat dit geen enkel moment overwogen is.

Maar de vraag was wel nog hoe groot de rol van Amber Heard's Queen Mera zou zijn in de film. Het lijkt er nu op dat we daar wel een antwoord op hebben: heel groot.

Hele grote rol
Volgens lekker Mikey Sutton, die een bericht hierover plaatste op z'n site Geekosity, zullen Arthur Curry en Mera getrouwd zijn in Aquaman and the Lost Kingdom. De twee zouden zelfs een kind hebben, en dat zou dan mogelijk net als in de comics Arthur Curry Jr. heten.

Zeker is dat niet, en laten we er maar van uit gaan dat het verhaal niet is zoals in de comics. Daarin werd de Aquababy namelijk ontvoerd door Black Manta en vervolgens ook nog eens gedood.

Zoiets zou natuurlijk te duister zijn voor een DC-film, zelfs in dit Extended Universe dat toch al bekend staat als vrij duister.

Dat Mera de nieuwe koningin van Atlantis is, en een nieuw lid in de koninklijke familie mag verwelkomen, maakt vermoedelijk dat ze een vrij grote rol krijgt.

NieuwsFilm

meest populair