Netflix onthult 'The Witcher: Nightmare of the Wolf': Check hier de trailer

Netflix onthult 'The Witcher: Nightmare of the Wolf': Check hier de trailer

We hebben de eerste trailer voor The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Na een opwindende teaser, heeft Netflix nu officieel de eerste volledige trailer voor The Witcher: Nightmare of the Wolf vrijgegeven.

De trailer hint op geweld, krachtige magie, een bekend gezicht en een rits nieuwe personages. Los daarvan verkent de serie de jeugd van Vesemir en het verleden van het Continent. We zien daarnaast een tijdperk waarin de School of the Wolf op zijn hoogtepunt stond, en tegelijk bedreigd werd door de mensen die om Kaer Morhen wonen en de Witchers als mutanten en freaks zien.

Eerste trailer
"De enige reden waarom mensen niet op ons jagen, ligt in de engere beesten die wij verdrijven," horen we Deglan zeggen. Dat terwijl we ook flitsen zien van een boze groep mensen.

De animatiefilm werd aangekondigd in januari 2020. Gespeculeerd werd dat de film een tie-in zou zijn die voor de release van het tweede seizoen van The Witcher te zien zou zijn. En dat lijkt wel zo'n beetje te kloppen.

De film The Witcher: Nightmare of the Wolf is vanaf 23 augustus te streamen op Netflix. Het tweede seizoen van The Witcher begint op 17 december.



NieuwsFilm

meest populair