Uitdagende lingeriefoto's Baywatch-ster Donna D'Errico op Instagram

Uitdagende lingeriefoto's Baywatch-ster Donna D'Errico op Instagram

De knappe actrice weet haar fans weer te verleiden op Instagram.

Donna D'Errico is misschien niet meer de allerjongste maar dat valt haar nog niet bepaalt af te zien. Deze 53 jarige voormalige Baywatch-babe weet haar volgers op Instagram weer te boeien met een aantal sensuele foto's.

Op dit moment is Donna volop in de promotie voor haar nieuwste film Escape from Area 51. Zij noemt het een luchtige komische sci-fi-film in de geest van Flash Gordon of Barbarella. De prent wordt later deze zomer uitgebracht (maar waarschijnlijk niet in Nederland).

Maar ze is met meer projecten bezig. Zo staan er voor 2022 en daarna nog de films Survive the Game, Frank and Penelope en 116 MacDougal in de planning. Een bezig baasje dus!

Social media
Maar voor wie de zich de Baywatch-babe uit de originele reeks en Baywatch Nights nog een beetje kan herinneren, weet dat zij zich regelmatig 'bloot geeft' op Instagram. Met meer dan 500.000 volgers is zij ook daar zeer succesvol te noemen.

Er zijn verschillende nieuwe foto's te bekijken die Donna in de afgelopen week heeft geplaatst. Vooral de lingeriefoto's zullen waarschijnlijk bij veel mannen in de smaak vallen.


Zien hoe de 53 jarige Donna haar killerbody nog steeds in vorm weet te houden? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair